Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Time

kawus27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wielu z nas pewnie dostało bana.... W tym ja

Mam 2 konta. Na jednym cheatuje a na drugim gram normalnie. I zgadnijcie na którym bana dostałem..... Oczywiście na tym drugim. Powód: Using ESP

Ci debile banują teraz za nadmiar FairFightów więc uważajcie. Mam nadzieję, że mnie odbanują.... Ktoś jeszcze ma taki sam problem lub podobny ???

Opublikowano

Właśnie dostałem Bana, pozdrawiam!

PS Wsszystcy z góry bany dostają! Zaczynam podejrzewać, że WarZ to wielka machlojka.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Tak to jest jak używa się czitów a za nic nie banują a w reportach sprawdzają po logach więc proszę bzdur nie pisać a jak dostaniemy bana to o un bana pisać to konto odbanują i do tego rekompensatę w postaci GC dadzą. Lub używaliście glitchy . Proste

Opublikowano

Tak to jest jak używa się czitów a za nic nie banują a w reportach sprawdzają po logach więc proszę bzdur nie pisać a jak dostaniemy bana to o un bana pisać to konto odbanują i do tego rekompensatę w postaci GC dadzą. Lub używaliście glitchy . Proste

jak takiś mądry to podaj gdzie, co i jak napisać. Poza tym skąd masz takie informacje? Chociarz z wiarygodnego źródła?

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

@2up

Chrzanisz głupoty .... już ostatnio banowali ludzi za nic ........ Więc nie wypowiadaj się jak sie nie znasz, bo to denerwujące. Glitchów i cheatów na tym koncie nie używałem pozdr ......

Opublikowano

Prośba o zwrot kasy:

https://account.playwarz.com/buy/ordercheck-in.php#

Prośba o unbana:

http://forums.playwarz.com/forumdisplay.php?51-Ingame-Ban-Appeal

E-mail do supportu:

[email protected]

Opublikowano

Boże ...... oni dawają za darmo Bany..... Połowa mojego klanu dostało bana a nic nie mieli......

To jest przez to, że nerdy używają komendy ''fairfight'' i mi się nazbierało i myśleli, że jestem podejrzany i ban :)

Opublikowano

@Up

Gdyby tak to było brane pod uwagę to już całe WarZ miałoby by bana ;)

Ja też dostałem już kilka reportów za "Czity" których nigdy nie użyłem i nie użyje.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

taa najlepiej oszukiwac i byc najlepiej za to nagradzanym. hackowaliscie na 1 z 3 kont to i tak mozecie dostac bana na wszystkich. moga przejzec wasze pliki lub dac bana ip. jezeli nie hackowales a dostales bana to napisz do supportu z prosba by przejzeli wasze pliki / ip.

Opublikowano

odezwała sie sandra która pisała z każdym temacie z hackiem i nawet pisała, że używała japierdole a teraz udaje niewiniątko i myśli, że zwrócą jej kase albo będzie zniechęcać do kupna gry weź lepiej wyjdź na świeże powietrze bo piszesz takie głupoty, że japier.... tak jak up sprawdzają reporty czy nie reportują za nic lub tak jak up sprawdzają po plikach albo używacie hacki niezaktualizowane i potem sie dziwicie, że ban a jak dostaniecie bana to napisać do supportu tylko przyczyna musi być taka :nie ma przyczyny bo bana dostałem za nic tylko proszę nie pogarszać swojej sytuacji mówiąc, że nie czitowaliśmy w sytuacji jak np czitowaliśmy bo to nic nie zmieni a wręcz przeciwnie pogorszy naszą sytuację .w 95% przypadków ban jest za hacki,albo super glitche.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...